OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down
×

Eroare

The form #3 does not exist or it is not published.

Vesminte Preotesti 058 A

Vesmant Preotesc 014
Vesmant Preotesc 058 A - PRET NOU 2700 lei - Pret Vechi 3050 lei

Vesminte Preotesti brodate, cu fir metalic colorat, auriu si argintiu de foarte buna calitate. Felonul este croit din material brodat cu motive traditionale florale, cu flori de mac si pe mijloc, pe spate, brodate cu icoana Invierea Domnului.

Preotul este clericul cel mai des intalnit. Acesta poarta toate vesmintele doar la sfanta Liturghie, la celelalte slujbe purtand doar epitrahilul sau epitrahilul si felonul.

 Modelele vesmintelor preotesti produse in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Desi specificul Bisericii Ortodoxe Romane a ramas acelasi, frumusetea broderiei vesmintelor lucrate in atelierul nostru a fost imbogatita cu spice ce grau, flori, trandafiri si alte motive florale. Asadar, motivele florale si temele religioase ofera o imagine diversificata de modele, iar atelierul nostru va ofera o gama larga de vesminte brodate sau tesute.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.

Modelul cu Sfanta Cruce pe spatele felonului este la pretul de 2300 lei, cu icoana cu Iisus Hristos este la pretul de 2550 lei si cel cu Invierea Domnului este 2700 lei, pentru cele cu galon aplicat. Pentru galon brodat se mai adauga 400 lei.