OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down
×

Eroare

The form #3 does not exist or it is not published.

Vesmant Preotesc 059

Vesmant Preotesc 024
Vesminte Preotesti 059 - PRET NOU 1400 lei - Pret Vechi 1600 lei

Vesmint Preotesc galben brodat cu fir metalic auriu, rosu, verde si argintiu de foarte buna calitate. Felonul este croit din material brodat cu motive florale si icoana brodata cu Iisus Hristos sau cu semnul Sfintei Cruci, pe mijloc, pe spate.

Preotul este clericul cel mai des intalnit. Acesta poarta toate vesmintele doar la sfanta Liturghie, la celelalte slujbe purtand doar epitrahilul sau epitrahilul si felonul.

 Modelele vesmintelor preotesti produse in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Desi specificul Bisericii Ortodoxe Romane a ramas acelasi, frumusetea broderiei vesmintelor lucrate in atelierul nostru a fost imbogatita cu spice ce grau, flori, trandafiri si alte motive florale. Asadar, motivele florale si temele religioase ofera o imagine diversificata de modele, iar atelierul nostru va ofera o gama larga de vesminte brodate sau tesute.

Modelul cu Sfanta Cruce este la pretul de 1200 lei iar cel cu icoana este 1400lei.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.