OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down

Vesminte Preotesti 045

Vesmant Preotesc 045
Vesminte Preotesti 045 - PRET NOU 1350 lei - Pret Vechi 1550 lei

Vesmant Preotesc brodat cu fir metalic auriu, argintiu si contur rosu-bordo de foarte buna calitate. Felonul este croit din material atlas brodat cu motive traditionale florale, trandafiri, cu struguri de vita de vie si cu semnul Sfintei Cruci in marime mare, pe mijloc, pe spate.

Preotul este clericul cel mai des intalnit. Acesta poarta toate vesmintele doar la sfanta Liturghie, la celelalte slujbe purtand doar epitrahilul sau epitrahilul si felonul.

 Modelele vesmintelor preotesti produse in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Desi specificul Bisericii Ortodoxe Romane a ramas acelasi, frumusetea broderiei vesmintelor lucrate in atelierul nostru a fost imbogatita cu spice ce grau, flori, trandafiri si alte motive florale. Asadar, motivele florale si temele religioase ofera o imagine diversificata de modele, iar atelierul nostru va ofera o gama larga de vesminte brodate sau tesute.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.

 

Preturi

Preturile nu includ TVA.