OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down

Vesmant Preotesc 039

Vesmant Preotesc 039
Vesminte Preotesti 039 - PRET NOU 1300 lei - Pret Vechi 1550 lei

Vesmint Preotesc din material bumbac natural de culoare bleo brodat cu fir metalic auriu si argintiu, cu cruciulite si diverse modele ornamentale, brodat cu Sfanta Cruce pe spatele felonului.

Preotul este clericul cel mai des intalnit. Acesta poarta toate vesmintele doar la sfanta Liturghie, la celelalte slujbe purtand doar epitrahilul sau epitrahilul si felonul.

 Modelele vesmintelor preotesti produse in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Desi specificul Bisericii Ortodoxe Romane a ramas acelasi, frumusetea broderiei vesmintelor lucrate in atelierul nostru a fost imbogatita cu spice ce grau, flori, trandafiri si alte motive florale. Asadar, motivele florale si temele religioase ofera o imagine diversificata de modele, iar atelierul nostru va ofera o gama larga de vesminte brodate sau tesute.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.

 

Preturi

Preturile nu includ TVA.