OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down
×

Eroare

The form #3 does not exist or it is not published.

Vesmant Preotesc 035

Vesmant Preotesc 035

Vesminte Preotesti 035 - PRET NOU 1350 lei - Pret Vechi 1650 lei

Vesminte Preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Felonul este croit din material brodat cu motive traditionale florale si cu semnul Sfintei Cruci, pe mijloc, pe spate, pretul de 1350 sau Sfanta Cruce de marime mare la pretul de 1550 lei. Pe comanda se pot realiza vesminte si cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul pe mijloc, pe spate, sau cu orice alt Sfant, la pretul de 1550 lei.

 Vesmintele bisericesti sunt obiecte liturgice sfintite, ce dobandesc inteles prin simbolismul care il insumeaza in ele. Vesmintele diaconesti, preotesti si arhieresti, fiecare dintre ele se afla in stransa legatura cu faptele si evenimentele biblice.

Preotul este clericul cel mai des intalnit. Acesta poarta toate vesmintele doar la sfanta Liturghie, la celelalte slujbe purtand doar epitrahilul sau epitrahilul si felonul.

 Modelele vesmintelor preotesti produse in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Desi specificul Bisericii Ortodoxe Romane a ramas acelasi, frumusetea broderiei vesmintelor lucrate in atelierul nostru a fost imbogatita cu spice ce grau, flori, trandafiri si alte motive florale. Asadar, motivele florale si temele religioase ofera o imagine diversificata de modele, iar atelierul nostru va ofera o gama larga de vesminte brodate sau tesute.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.