OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down
×

Eroare

The form #3 does not exist or it is not published.

Vesmant Preotesc 033

Vesmant Preotesc 033
Vesminte Preotesti 033- PRET NOU 3400 lei - Pret Vechi 3990 lei

Vesminte Preotesti din catifea brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Epitrahilul este bodat cu Icoanele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. Vesmantul are galonul brodat. Felonul este croit din material de catifea brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau si pe partea din fata cu Icoane cu diversi Sfinti,

iar pe mijloc, pe spate, acest vesmant are brodata in marime mare icoana necanonica a Sfantei Treimi, dar la cerere se poate broda icoana canonica a Sfantei Treimi (brodata pe vesmantul preotesc 007) sau orice icoana veti alege dvs.

Preotul este clericul cel mai des intalnit. Acesta poarta toate vesmintele doar la sfanta Liturghie, la celelalte slujbe purtand doar epitrahilul sau epitrahilul si felonul.

 Modelele vesmintelor preotesti produse in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.