OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down

Vesmant Preotesc 020

Vesmant Preotesc 020
Vesminte Preotesti 020 - PRET NOU 1850 lei - Pret Vechi 2350 lei

Vesmint Preotesc din catifea si tesut, brodat cu fir metalic auriu si argintiu, croit din material tesut in combinatiecu material de catifea brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau, cu struguri de vita de vie si cu semnul Sfintei Cruci, pe mijloc, pe spate.

Preotul este clericul cel mai des intalnit. Acesta poarta toate vesmintele doar la sfanta Liturghie, la celelalte slujbe purtand doar epitrahilul sau epitrahilul si felonul.

 Modelele vesmintelor preotesti produse in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Desi specificul Bisericii Ortodoxe Romane a ramas acelasi, frumusetea broderiei vesmintelor lucrate in atelierul nostru a fost imbogatita cu spice ce grau, flori, trandafiri si alte motive florale. Asadar, motivele florale si temele religioase ofera o imagine diversificata de modele, iar atelierul nostru va ofera o gama larga de vesminte brodate sau tesute.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.


Preturi

Preturile nu includ TVA.