OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down

Vesmant Preotesc 009 - PE STOC

Vesmant Preotesc 009
Vesminte Preotesti 009 - PRET NOU 1900 lei - Pret Vechi 2350 lei

Vesmant Preotesc crem brodat cu fir metalic auriu si fir de matase rosu-bordo, de foarte buna calitate. Felonul este croit din material brodat cu motive florale si cu icoana Invierii Domnului cu 2 Ingeri.

Preotul este clericul cel mai des intalnit. Acesta poarta toate vesmintele doar la sfanta Liturghie, la celelalte slujbe purtand doar epitrahilul sau epitrahilul si felonul.

 Modelele vesmintelor preotesti produse in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Desi specificul Bisericii Ortodoxe Romane a ramas acelasi, frumusetea broderiei vesmintelor lucrate in atelierul nostru a fost imbogatita cu spice ce grau, flori, trandafiri si alte motive florale. Asadar, motivele florale si temele religioase ofera o imagine diversificata de modele, iar atelierul nostru va ofera o gama larga de vesminte brodate sau tesute.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.
Vesmantul cu semnul Sfintei Cruci, pe mijloc, pe spate, este disponibil pe comanda la pretul de 1100 lei

Preturi

Preturile nu includ TVA.