OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down
×

Eroare

The form #3 does not exist or it is not published.

Vesmant Diaconesc 001

Vesmant Diaconesc 001 - Pret Nou 1700 Lei

Vesmant Diaconesc brodat cu fir metalic auriu de foarte buna calitate. Stiharul este brodat cu cruci si la baza visinie broderie cu model floral, la fel si la maneci, iar pe spate este brodat semnul Sfintei Cruci. Orarul visiniu este brodat cu semnul Sfintei Cruci si broderie florala. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

 Diaconul este prima treaptă a clerului, iar rolul său la Sfintele Slujbe este acela de a-l ajuta pe Preot sau pe Arhiereu.

Modelele vesmintelor diaconesti lucrate in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Vesmintele bisericesti sunt obiecte liturgice sfintite, ce dobandesc inteles prin simbolismul care il insumeaza in ele. Vesmintele diaconesti, preotesti si arhieresti, fiecare dintre ele se afla in stransa legatura cu faptele si evenimentele biblice.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.