OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down
×

Eroare

The form #3 does not exist or it is not published.

Vesminte Diaconesti

REDUCERE 15% la Vesminte Preotesti brodate. Vesmant Diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Stiharul este brodat cu motive traditionale cu flori si vita de vie, iar orarul este lat si este brodat in intregime cu motive florale, vita de vie, cu spice de grau si cu semnul Sfintei Cruci, iar capetele orarului sunt impodobite cu icoana Heruvimilor.  Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

 Vesmintele bisericesti sunt obiecte liturgice sfintite, ce dobandesc inteles prin simbolismul care il insumeaza in ele. Vesmintele diaconesti, preotesti si arhieresti, fiecare dintre ele se afla in stransa legatura cu faptele si evenimentele biblice.

Vesmintepreotesti.eu vine in intampinarea clerului bisericesc si al credinciosilor din Romania si din strainatate, cu o gama diversificata de obiecte si produse bisericesti: vesminte diaconesti, vesminte preotesti si vesminte arhieresti, dar si cu reverende, epitafe, steaguri, prapori; oferite spre vanzare acum si in varianta on-line.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.