Vesminte Arhieresti

Vesmant Arhieresc 007

Vesmant Arhieresc 007
Vesminte Arhieresti 007- 3950 Lei

Vesmant Arhieresc alb special pentru Slujba din noapte Invierii sau Sfintele Paste, brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Sacosul este croit din material de bumbac brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau si vita de vie si pe spate cu icoana Mantuitorului Iisus Hristos. Pretul cuprinde setul complet, cu omofor mic si omofor mare.

Citește mai departe...

Set omofor 001 - PE STOC

Vesmant Arhieresc 009

Set omofor 001 - 1350 Lei

Set omofor si epitrahil pentru Arhiereu din catifea albastra brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Omoforul este brodat cu icoanele Imparatesti si epitrahilul este brodat cu Sf Arhangheli Mihail si Gavril. Pe comanda se poate face pe alta culoare si cu alta icoana brodata.

Citește mai departe...

Set omofor 002 - PE STOC

Vesmant Arhieresc 009

Set omofor 001 - 1350 Lei

Set omofor si epitrahil pentru Arhiereu din catifea bordo brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Omoforul este brodat cu icoanele Imparatesti si epitrahilul este brodat cu Sf Arhangheli Mihail si Gavriil. Pe comanda se poate face pe alta culoare si cu alta icoana brodata.

Citește mai departe...

Vesmant Arhieresc 002

Vesmant Arhieresc 002
Vesmant Arhieresc 002 - 5850 lei

Vesminte Arhieresti de catifea brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Sacosul este croit din material de catifea brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau si vita de vie, iar la baza este brodat Sfantul Potir. Omoforul este brodat in intregime cu aceleasi motive dar si cu icoane de marime medie cu Icoanele Imparatesti pe partea din fata si cu Mantuitorul, sus pe spate, la baza gatului. Vesmantul are galonul brodat.

Citește mai departe...