OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down
×

Eroare

The form #3 does not exist or it is not published.

Vesmant Arhieresc 007

Vesmant Arhieresc 007
Vesminte Arhieresti 007- 3950 Lei

Vesmant Arhieresc alb special pentru Slujba din noapte Invierii sau Sfintele Paste, brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Sacosul este croit din material de bumbac brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau si vita de vie si pe spate cu icoana Mantuitorului Iisus Hristos. Pretul cuprinde setul complet, cu omofor mic si omofor mare.

Arhiereul este cea mai inalta treapta clericala si de aceea vesmintele arhieresti se diferentiaza de ale celorlalte trepte prin forma si prin lucrare.

Modelele vesmintelor arhieresti lucrate in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Vesmintele bisericesti sunt obiecte liturgice sfintite, ce dobandesc inteles prin simbolismul care il insumeaza in ele. Vesmintele diaconesti, preotesti si arhieresti, fiecare dintre ele se afla in stransa legatura cu faptele si evenimentele biblice.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.