OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down
×

Eroare

The form #3 does not exist or it is not published.

Vesmant Arhieresc 002

Vesmant Arhieresc 002
Vesmant Arhieresc 002 - 5850 lei

Vesminte Arhieresti de catifea brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Sacosul este croit din material de catifea brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau si vita de vie, iar la baza este brodat Sfantul Potir. Omoforul este brodat in intregime cu aceleasi motive dar si cu icoane de marime medie cu Icoanele Imparatesti pe partea din fata si cu Mantuitorul, sus pe spate, la baza gatului. Vesmantul are galonul brodat.

Arhiereul sau Episcop este cea mai inalta treapta clericala si de aceea vesmintele arhieresti se diferentiaza de ale celorlalte trepte prin forma si prin lucrare.

Modelele vesmintelor arhieresti lucrate in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Vesmintele bisericesti sunt obiecte liturgice sfintite, ce dobandesc inteles prin simbolismul care il insumeaza in ele. Vesmintele diaconesti, preotesti si arhieresti, fiecare dintre ele se afla in stransa legatura cu faptele si evenimentele biblice.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.