OFERTA - 15% reducere la vesminte preotesti! Tel: 0754 512 092 Click aici

Arrow up
Arrow down

Vesmant Arhieresc 001

Vesmant Arhieresc 001
Vesmant Arhieresc 001 - 5450 lei

Vesmant Arhieresc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Sacosul este croit din material de catifea brodat cu motive traditionale florale, iar la baza sa si la capetele manecilor sunt brodate icoane cu Sfinti, in marime mare. Omoforul este brodat in intregime cu motive florale si cu icoane de marime medie cu Sfintii si cu Mantuitorul, sus pe spate, la baza gatului. In total, vesmantul are 20 de icoane brodate si pretul cuprinde setul complet, cu omofor mic si omofor mare. Vesmantul are galonul brodat.

Arhiereul este cea mai inalta treapta clericala si de aceea vesmintele arhieresti se diferentiaza de ale celorlalte trepte prin forma si prin lucrare.

Modelele vesmintelor arhieresti lucrate in atelierul nostru au pastrat traditia romaneasca straveche, cu simboluri autentice, inspirate din motive laice sau etnografice. Vesmintele bisericesti sunt  lucrate cu materiale de cea mai buna calitate importate din Grecia dar si din tara noastra.

Vesmintele bisericesti sunt obiecte liturgice sfintite, ce dobandesc inteles prin simbolismul care il insumeaza in ele. Vesmintele diaconesti, preotesti si arhieresti, fiecare dintre ele se afla in stransa legatura cu faptele si evenimentele biblice.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.

Preturi

Preturile nu includ TVA.