Oferte

Sfinte Vase - PE STOC Aurii

Sfinte Vase - Pre NOU 790 - Pret vechi 990 lei

Sfinte Vase argintii foarte rezistente din material bronz cu alama, cu modele de struguri si frunzulite; potir de 330 ml.

 

Acoperaminte Sf Vase - PE STOC

Acoperaminte Sf Vase brodate - PE STOC

Acoperaminte brodate, din catifea sau material minimat, atlas, pentru Sfintele Vase, brodate cu fir auriu si argintiu sau cu fir metalic colorat. www.vesmintepreotesti.eu

PE STOC avem acoperamintea lbe, rosii si negre.

 

Acoperaminte Sf Vase 002

Acoperaminte Sf Vase 002 

Acoperaminte brodate, pentru Sfintele Vase, din tricolor, brodate cu fir auriu si argintiu si cu icoana Invierii Domnului sau orice alta icoana praznicala - pret 390 lei (sau fara broderie florala - 320 lei) sau cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul sau cu alt Sfant - pret 350 lei si cu icoana brodata cu Harta Romaniei cu Maica Domnului cu Pruncul - 420 lei.

 

Cruce pectorala

Cruce pectorala - Pret NOU 450 lei - Pret vechi 600 lei

Cruce pectorala aurita, cu pietricele, cu lant inclus. Dimensiune Cruce 17 / 8 cm

 

Set Copie pentru proscomidie - PE STOC

Set Copie pentru proscomidie - Pret 330 lei - PE STOC

 Sfanta Copie este un obiect liturgic sfintit, pe care preotul il foloseste in cadrul Proscomidiei, pentru pregatirea darurilor de paine si vin, in vederea prefacerii lor in Trupul si Sangele Mantuitorului, in cadrul Sfintei Liturghii. Astfel, cu ajutorul Sfintei Copii, preotul taie prescurile necesare Sfintei Taine.

 

Acoperaminte Sfanta Masa bordo - PE STOC

Acoperaminte Sfanta Masa

Acoperaminte Sfanta Masa bordo brodate cu fir auriu, cu motive florale, spice de grau si struguri - PE STOC.

La cererea dvs. se poate executa orice model, indiferent de material, culoare si marime, cu icoane sau cu semnul Sfintei Cruci, la preturi foarte mici.

Mitra arhiereasca - parfum de masina

Mitra arhiereasca - parfum de masina - 23 lei

Parfum de masina sub forma de mitra arhiereasca se lipeste pe bordul masinii si are urmatoarele marimi: 

inaltme cutie 9 cm

inaltime mitra 7,50 cm

diametru 4,5 cm

baza 5cm x 5 cm

Vin liturgic

Vin liturgic - 18 lei / sticla

Vin liturgic sau Vin pentru Sfanta Taina a Impartasaniei este un vin rosu dulce la sticla de 0,7 l marca Kagor, provenienta Ucraina.

Vesminte Preotesti 038 - PE STOC

Vesminte Preotesti 038 - PRET NOU 1450 lei - Pret Vechi 1750 lei

Vesmint Preotesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Felonul este croit din material atlas brodat cu motive traditionale florale, cu crini si pe mijloc, pe spate, broderii cu icoana Mantuitorului Iisus Hristos.

La cererea dvs. se poate executa orice model de vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.

Bedernita 001 - Pe stoc

Bedernita 001 - 80 lei

Bedernita din material brodata cu semnul Sfintei Cruci, este o piesa din vesmintele arhiereului, in forma de romb. Se leaga cu un snur dupa gat si atarna la nivelul genunchiului drept, simbolizand sabia spirituala cu care trebuie inarmat arhiereul; se acorda si preotilor pentru merite deosebite, o data cu rangul onorific de iconom stavrofor. Pretul difera in functie de icoana de pe bedernita solicitata.

La cererea dvs. se poate executa orice model de bedernita, cu icoana sau cu semnul Sfintei Cruci, indiferent de culoare, la preturi foarte mici.

 

 

Bedernita 002 - Pe stoc

Bedernita 002 - 100 lei

Bedernita din catifea brodata cu semnul Sfintei Cruci, este o piesa din vesmintele arhiereului, in forma de romb. Se leaga cu un snur dupa gat si atarna la nivelul genunchiului drept, simbolizand sabia spirituala cu care trebuie inarmat arhiereul; se acorda si preotilor pentru merite deosebite, o data cu rangul onorific de iconom stavrofor. Pretul difera in functie de icoana de pe bedernita solicitata.

La cererea dvs. se poate executa orice model de bedernita, cu icoana sau cu semnul Sfintei Cruci, indiferent de culoare, la preturi foarte mici.

 

Bedernita 005 - PE STOC - OFERTA!

Bedernita 005 - Pret NOU 250 lei -pret vechi 300 LEI 

Bedernita din material crem sau alb brodata cu 2 fete: cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul si cu Sfanta Cruce pe cealalta parte si cu broderie florala.

La cererea dvs. se poate executa orice model de bedernita, cu icoana sau cu semnul Sfintei Cruci, indiferent de culoare, la preturi foarte mici.

Epitrahil 007 - PE STOC

Epitrahil 007 - Pret nou 500 lei - Pret vechi 600 lei- PE STOC

Epitrahil din material Grecesc tesut floral, cu cruci si Serafimi si cu diverse icoane: Invierea Domnului, Buna Vestire, Maica Domnului cu Pruncul, Sfantul Nectarie si Sfantul Ioan Rusul, Sfantul Efrem cel Nou.

Epitrahilul sau patrafirul, în riturile creştine, cel mai important veşmânt liturgic, purtat de preot si episcop in timpul slujbelor, în formă de eşarfă a cărei extremităţi atârnă în jos pe piept. Epitrahiul este indispensabil oricărei slujiri preoţeşti.

Pe stoc: Sfantul Efrem cel Nou, in lucru: Invierea Domnului, Buna Vestire.

 

 

Covor cu Vulturul Arhieresc - PE STOC

Covor cu Vulturul Arhieresc - 180 Lei

Vulturul Arhieresc se mai numeste si podnojie si reprezinta pernita sau presul pus sub picioarele Arhiereului in anumite locuri in Biserica, in timpul slujbelor efectuate de acesta. Aceasta podnojie este cu vultur si are dimensiune de 80 cm, 100cm, 120cm si 150 cm.

Vesmant Preotesc 054 - PE STOC

Vesminte Preotesti 054 - PRET NOU 1150 lei - Pret Vechi 1350 lei

Vesmint Preotesc alb brodat cu fir metalic auriu, cu spice de grau, cu struguri de vita de vie si pe mijloc, pe spate, brodate cu Sfanta Cruce pe spatele felonului.

Vesmant Preotesc 017 - PE STOC

Vesminte Preotesti 017 - PRET NOU 1300 lei - Pret Vechi 1550 lei

Vesminte Preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Felonul este croit din material atlas brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau, cu struguri de vita de vie si pe mijloc, pe spate, broderii cu semnul Sfintei Cruci.

Vesminte Preotesti 058 - PE STOC

Vesmant Preotesc 058 - PRET NOU 1750 lei - Pret Vechi 2050 lei

Vesminte Preotesti brodate, cu fir metalic colorat, auriu si argintiu de foarte buna calitate. Felonul este croit din material brodat cu motive traditionale florale, cu flori de mac si pe mijloc, pe spate, brodate cu icoana cu Iisus Hristos si cu galon brodat .

Vesmant Preotesc 024 - PE STOC

Vesminte Preotesti 024 - PRET NOU 1250 lei - Pret Vechi 1500 lei

Vesmint Preotesc brodat cu fir metalic auriu, de foarte buna calitate. Felonul este croit din material brodat cu cruci.

Vesmant Grecesc 001 - PE STOC visiniu

Vesminte Preotesti 001- PRET NOU 2200 lei - Pret Vechi 2650 lei  

 

Vesmant Preotesc alb din material grecesc tesut cu 6 icoane pe epitrahil (Buna Vestire: Maica Domnului, Arhanghelul Gavriil, Sfantul Nicolae, etc.) si pe manecute icoane (Buna Vestire: Maica Domnului, Arhanghelul Gavriil), icoana si pe bedernita (Sfanta Treime / Iisus Hristos), pe brau este un Serafim, pe felon fata sunt 2 ingerasi si pe felon spate este Iisus Hristos cu 2 Ingeri.  PE STOC pe visiniu-bordo.

Vesmant Grecesc 005 - PE STOC rosu

Vesminte Grecesti 005- PRET NOU 2150 lei - Pret Vechi 2650 lei  

Vesmant Preotesc din material tesut grecesc, felon crem cu auriu si cu icoana Sfintei Liturghii: Mantuitorului Hristos cu Sfanta Impartasanie si doi Arhangheli alaturi, pe spatele felonului. Epitrahilul auriu este cu 6 icoane: Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, Sfintii Parinti Ioachim si Ana si Sfantul Ioan Botezatorul cu Sfantul Ioan Gura de Aur iar braul si manecutele sunt cu Serafimi. Vesmantul cuprinde si Bedernita cu icoana a 2 Arhangheli cu Sfantul Potir. La modelele grecesti, acoperamintele de Sfinte Vase nu sunt incluse.

Vesmant Preotesc 006 - PE STOC

Vesminte Preotesti 006  - PRET NOU 1300 lei - Pret Vechi 1600 lei

Vesmant Preotesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Felonul este croit din material atlas brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau si pe mijloc, pe spate, broderii cu semnul Sfintei Cruci in marime mare si cu Heruvimii in marime medie.

Vesmant Preotesc 003 - PE STOC

Vesminte Preotesti 003 - PRET NOU 1200 lei - Pret Vechi 1400 lei

Vesminte Preotesti brodate cu fir metalic auriu de foarte buna calitate. Felonul este brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau si cu semnul Sfintei Cruci, pe mijloc, pe spate.

Vesminte Preotesti 045 - PE STOC

Vesminte Preotesti 045 - Pret Vechi 1550 lei - PRET NOU 1350 lei

Vesmant Preotesc brodat cu fir metalic auriu, argintiu si contur rosu-bordo de foarte buna calitate. Felonul este croit din material atlas brodat cu motive traditionale florale, trandafiri, cu struguri de vita de vie si cu semnul Sfintei Cruci in marime mare, pe mijloc, pe spate.

Vesmant Diaconesc 005 - PE STOC - OFERTA!

Vesmant Diaconesc 005 - Pret Nou 700 Lei - Pret vechi 990lei - PE STOC

Vesminte pentru Diacon tesut cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Stiharul este tesut si brodat pe spate cu semnul Sfintei Cruci. Orarul este brodat cu semnul Sfintei Cruci. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Vesmant Diaconesc 006 - PE STOC

Vesmant Diaconesc 006 - Pret Nou 750 Lei - Pret vechi 1100 lei

Vesminte pentru Diacon tesut cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Stiharul este tesut si brodat pe spate cu semnul Sfintei Cruci. Orarul este brodat cu semnul Sfintei Cruci. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.