Oferte

Acoperaminte Sf Vase - PE STOC

Acoperaminte Sf Vase brodate - PE STOC

Acoperaminte brodate, din catifea sau material minimat, atlas, pentru Sfintele Vase, brodate cu fir auriu si argintiu sau cu fir metalic colorat. www.vesmintepreotesti.eu

PE STOC avem acoperamintea lbe, rosii si negre.

 

Acoperaminte Sf Vase 002 - PE STOC

Acoperaminte Sf Vase 002 

Acoperaminte brodate, pentru Sfintele Vase, din tricolor, brodate cu fir auriu si argintiu si cu icoana Invierii Domnului sau orice alta icoana praznicala - pret 500 lei sau cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul sau cu alt Sfant - pret 450 lei si cu icoana brodata cu Harta Romaniei cu Maica Domnului cu Pruncul - 520 lei.

 

Set Copie pentru proscomidie - PE STOC

Set Copie pentru proscomidie - Pret 430 lei - PE STOC

 Sfanta Copie este un obiect liturgic sfintit, pe care preotul il foloseste in cadrul Proscomidiei, pentru pregatirea darurilor de paine si vin, in vederea prefacerii lor in Trupul si Sangele Mantuitorului, in cadrul Sfintei Liturghii. Astfel, cu ajutorul Sfintei Copii, preotul taie prescurile necesare Sfintei Taine.

 

Acoperaminte Sfanta Masa bordo - PE STOC

Acoperaminte Sfanta Masa

Acoperaminte Sfanta Masa bordo brodate cu fir auriu, cu motive florale, spice de grau si struguri - PE STOC.

La cererea dvs. se poate executa orice model, indiferent de material, culoare si marime, cu icoane sau cu semnul Sfintei Cruci, la preturi foarte mici.

Mitra arhiereasca - parfum de masina

Mitra arhiereasca - parfum de masina - 23 lei

Parfum de masina sub forma de mitra arhiereasca se lipeste pe bordul masinii si are urmatoarele marimi: 

inaltme cutie 9 cm

inaltime mitra 7,50 cm

diametru 4,5 cm

baza 5cm x 5 cm

Vin liturgic

Vin liturgic - 30 lei / sticla

Vin liturgic sau Vin pentru Sfanta Taina a Impartasaniei este un vin rosu dulce la sticla de 0,7 l marca Kagor, provenienta Ucraina.

Bedernita 001 - Pe stoc

Bedernita 001 - 80 lei

Bedernita din material brodata cu semnul Sfintei Cruci, este o piesa din vesmintele arhiereului, in forma de romb. Se leaga cu un snur dupa gat si atarna la nivelul genunchiului drept, simbolizand sabia spirituala cu care trebuie inarmat arhiereul; se acorda si preotilor pentru merite deosebite, o data cu rangul onorific de iconom stavrofor. Pretul difera in functie de icoana de pe bedernita solicitata. Bedernitele tricolor sunt 100lei.

La cererea dvs. se poate executa orice model de bedernita, cu icoana sau cu semnul Sfintei Cruci, indiferent de culoare, la preturi foarte mici.

 

 

Bedernita 002 - Pe stoc

Bedernita 002 - 100 lei

Bedernita din catifea brodata cu semnul Sfintei Cruci, este o piesa din vesmintele arhiereului, in forma de romb. Se leaga cu un snur dupa gat si atarna la nivelul genunchiului drept, simbolizand sabia spirituala cu care trebuie inarmat arhiereul; se acorda si preotilor pentru merite deosebite, o data cu rangul onorific de iconom stavrofor. Pretul difera in functie de icoana de pe bedernita solicitata.

La cererea dvs. se poate executa orice model de bedernita, cu icoana sau cu semnul Sfintei Cruci, indiferent de culoare, la preturi foarte mici.

 

Epitrahil 007

Epitrahil 007 - Pret nou 600 lei - Pret vechi 750 lei

Epitrahil din material Grecesc tesut floral, cu cruci si Serafimi si cu diverse icoane: Invierea Domnului, Buna Vestire, Maica Domnului cu Pruncul, Sfantul Nectarie si Sfantul Ioan Rusul, Sfantul Efrem cel Nou.

Epitrahilul sau patrafirul, în riturile creştine, cel mai important veşmânt liturgic, purtat de preot si episcop in timpul slujbelor, în formă de eşarfă a cărei extremităţi atârnă în jos pe piept. Epitrahiul este indispensabil oricărei slujiri preoţeşti.

 

 

Covor cu Vulturul Arhieresc - PE STOC

Covor cu Vulturul Arhieresc - 180 Lei

Vulturul Arhieresc se mai numeste si podnojie si reprezinta pernita sau presul pus sub picioarele Arhiereului in anumite locuri in Biserica, in timpul slujbelor efectuate de acesta. Aceasta podnojie este cu vultur si are dimensiune de 80 cm, 100cm, 120cm si 150 cm.

Vesmant Preotesc 024 - PE STOC

Vesminte Preotesti 024 - PRET NOU 1300 lei - Pret Vechi 1650 lei

Vesmint Preotesc brodat cu fir metalic auriu, de foarte buna calitate. Felonul este croit din material brodat cu cruci.

Vesmant Preotesc 003

Vesminte Preotesti 003 - PRET NOU 1200 lei - Pret Vechi 1400 lei

Vesminte Preotesti brodate cu fir metalic auriu de foarte buna calitate. Felonul este brodat cu motive traditionale florale, cu spice de grau si cu semnul Sfintei Cruci, pe mijloc, pe spate.