Set panglici "Hristos a Inviat" - PE STOC

Set panglici "Hristos a inviat" - Pret 220 lei

Acoperaminte albe din bumbac, pentru lumanarea de Inviere, pentru icoanele Imparatesti sau set de dichero-tricher pentru sfesnice, cu Heruvimi si cu scris rosu sau auriu "Hristos a Inviat" si "Adevarat a Inviat", model simplu - 220 lei setul iar modelul cu galon tricolor - 250 lei setul.

 

Bedernita 008 tricolor - PE STOC

Bedernita 001 - 120 lei - PE STOC

Bedernita din material tricolor, brodata cu semnul Sfintei Cruci, este o piesa din vesmintele arhiereului, in forma de romb. Se leaga cu un snur dupa gat si atarna la nivelul genunchiului drept, simbolizand sabia spirituala cu care trebuie inarmat arhiereul; se acorda si preotilor pentru merite deosebite, o data cu rangul onorific de iconom stavrofor.

 

Acoperaminte Sf Vase 002 - PE STOC

Acoperaminte Sf Vase 002 

Acoperaminte brodate, pentru Sfintele Vase, din tricolor, brodate cu fir auriu si argintiu si cu icoana Invierii Domnului sau orice alta icoana praznicala - pret 500 lei sau cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul sau cu alt Sfant - pret 450 lei si cu icoana brodata cu Harta Romaniei cu Maica Domnului cu Pruncul - 520 lei.

 

Epitrahil 006 - PE STOC

Epitrahil 006 - 350 lei

Epitrahil tricolor brodat floral cu fir auriu si argintiu.

Epitrahilul sau patrafirul, în riturile creştine, cel mai important veşmânt liturgic, purtat de preot si episcop in timpul slujbelor, în formă de eşarfă a cărei extremităţi atârnă în jos pe piept. Epitrahiul este indispensabil oricărei slujiri preoţeşti.

La cererea dvs. se poate executa orice model de epitrahil sau vesmant, indiferent de culoare si marime, la preturi foarte mici.

 

 

Prapori 007 - PE STOC

Prapori 007 - Pret Nou 1500 lei - Pret vechi 1700 lei / perechea

 Prapori tricolori, la set de 2 bucati, cu icoane brodate, cu cate o icoana brodata si Sfanta Cruce brodata pe cealalta parte. Icoanele sunt la alegerea dvs.

 

Prapori 005 - PE STOC

Prapori 005 - Pret Nou 1050lei - Pret vechi 1200 lei / perechea

 Prapori tricolori, la set de 2 bucati, cu icoane aplicate, cu cate o icoana si Sfanta Cruce brodata pe cealalta parte sau icoane aplicate pe ambele fete. Icoanele sunt la alegerea dvs.

 

Semn de carte 002 - PE STOC

Semn de carte 002 - 200 lei - PE  STOC

Semn de carte tricolor sau Semn pentru Sfanta Evanghelie, cu icoana brodata: Iisus Hristos, Sfantul Dimitrie, Sfantul Gheorghe, Sfantul Nicolae, etc

PE STOC cu icoana cu Iisus Hristos.

 

Vesmant Preotesc 070

Vesminte Preotesti 070 - PRET NOU 1850 lei - Pret Vechi 2250 lei

Vesmant Preotesc din material tricolor: albastru, galben, rosu, brodat floral cu fir auriu si argintiu si brodata harta Romaniei cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul, pe spatele felonului. Vesmantul cuprinde si acoperamintele de Sfinte Vase brodate cu Sfanta Cruce.

 

Acoperaminte biserica tricolor

Acoperaminte Sfanta Biserica tricolor brodate cu fir auriu, se executa la comanda pe orice culoare si orice model doriti: dvera, analog, usile diaconesti, acoperaminte pentru icoanele imparatesti, iliton.

La cererea dvs. se poate executa orice model, indiferent de material, culoare si marime, cu icoane sau cu semnul Sfintei Cruci, la preturi foarte mici.

Vesmant Preotesc 069

Vesminte Preotesti 069 - PRET NOU 1700 lei - Pret Vechi 2050 lei

Vesmant Preotesc din material atlas alb brodat floral cu fir auriu si brodata harta Romaniei cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul, pe spatele felonului. Vesmantul este conturat cu un galon tricolor.