Diaconesti

Vesmant Diaconesc 004

Vesmant Diaconesc 004
Vesmant Diaconesc 004 - Pret Nou 950 Lei - Pret vechi 1100 lei

Vesminte pentru Diacon tesut cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Stiharul este tesut si brodat pe spate cu semnul Sfintei Cruci. Orarul este brodat cu semnul Sfintei Cruci. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 006 - PE STOC

Vesmant Diaconesc 004
Vesmant Diaconesc 006 - Pret Nou 900 Lei - Pret vechi 1100 lei

Vesminte pentru Diacon  din materil grecesc negru tesut cu fir metalic auriu de foarte buna calitate. Stiharul este tesut si brodat pe spate semnul Sfintei Cruci. Orarul este brodat cu semnul Sfintei Cruci. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 003

Vesmant Diaconesc 003
Vesmant Diaconesc 003 -  Pret Nou 1550 Lei - Pret vechi 1850 lei

Vesminte Diaconesti brodate si/sau tesute cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Stiharul este croit din doua feluri de material: din material tesut cu fir auriu si din material bumbac brodat cu motive traditionale florale, iar orarul din catifea este brodat in intregime cu motive florale, vita de vie, cu spice de grau si cu semnul Sfintei Cruci.  Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 002

Vesmant Diaconesc 002
Vesmant Diaconesc 002 - Pret Nou 950 Lei - Pret vechi 1150 lei

Vesminte Diaconesti lucrate pe materiale brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Stiharul este brodat cu motive traditionale cu flori si vita de vie, iar orarul este lat si este brodat in intregime cu motive florale, vita de vie, cu spice de grau si cu semnul Sfintei Cruci.  Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 005 - PE STOC

Vesmant Diaconesc 002
Vesmant Diaconesc 002 - Pret Nou 1100 Lei - Pret vechi 1400 lei

Vesminte Diaconesti lucrate pe materiale brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Stiharul este brodat cu cruci si cu motive traditionale cu flori si vita de vie si cu icoana brodata cu Sf Vasile cel Mare, iar orarul este brodat in intregime cu motive florale, vita de vie, cu spice de grau si cu semnul Sfintei Cruci.  Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Pe comanda se poate face cu orice icoana doriti.

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 001

Vesmant Diaconesc 001
Vesmant Diaconesc 001 - Pret Nou 1150 Lei - Pret vechi 1300lei

Vesmant Diaconesc brodat cu fir metalic auriu de foarte buna calitate. Stiharul este brodat cu cruci si la baza visinie broderie cu model floral, la fel si la maneci, iar pe spate este brodat semnul Sfintei Cruci. Orarul visiniu este brodat cu semnul Sfintei Cruci si broderie florala. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Citește mai departe...