Diaconesti

Vesmant Diaconesc 007

Vesmant Diaconesc 004
Vesmant Diaconesc 007 - Pret Nou 1650 Lei - Pret vechi 2100 lei

Vesminte pentru Diacon  de culoare alba brodat cu cruci tricolore si cu galon tricolor. Stiharul este brodat pe spate semnul Sfintei Cruci in trei culori. Orarul este brodat bogat si cu semnul Sfintei Cruci din loc in loc. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 008

Vesmant Diaconesc 004
Vesmant Diaconesc 007 - Pret Nou 1500 Lei - Pret vechi 1950 lei

Vesminte pentru Diacon  de culoare alba brodat cu cruci rosu cu verde, in stil TRADITIONAL. Stiharul este brodat pe spate semnul Sfintei Cruci. Orarul este brodat cu semnul Sfintei Cruci din loc in loc. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 006

Vesmant Diaconesc 004
Vesmant Diaconesc 006 - Pret Nou 1250 Lei - Pret vechi 1650 lei

Vesminte pentru Diacon  din materil grecesc negru tesut cu fir metalic auriu de foarte buna calitate. Stiharul este tesut si brodat pe spate semnul Sfintei Cruci. Orarul este brodat cu semnul Sfintei Cruci. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 005

Vesmant Diaconesc 002
Vesmant Diaconesc 002 - Pret Nou 1700 Lei - Pret vechi 2200 lei

Vesminte Diaconesti lucrate pe materiale brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Stiharul este brodat cu cruci si cu motive traditionale cu flori si vita de vie si cu icoana brodata cu Sf Vasile cel Mare, sau cu orice alt Sfant, iar orarul este brodat in intregime cu motive florale, vita de vie, cu spice de grau si cu semnul Sfintei Cruci.  Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Pe comanda se poate face cu orice icoana doriti.

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 002

Vesmant Diaconesc 002
Vesmant Diaconesc 002 - Pret Nou 1400 Lei - Pret vechi 1750 lei

Vesminte Diaconesti lucrate pe materiale brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Stiharul este brodat cu motive traditionale cu flori si vita de vie, iar orarul este lat si este brodat in intregime cu motive florale, vita de vie, cu spice de grau si cu semnul Sfintei Cruci.  Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute. Pretul este 1400lei sau pentru vesmant diaconesc cu orar brodat doar cu cruci, este 1250 lei

Citește mai departe...

Vesmant Diaconesc 001

Vesmant Diaconesc 001
Vesmant Diaconesc 001 - Pret Nou 1700 Lei

Vesmant Diaconesc brodat cu fir metalic auriu de foarte buna calitate. Stiharul este brodat cu cruci si la baza visinie broderie cu model floral, la fel si la maneci, iar pe spate este brodat semnul Sfintei Cruci. Orarul visiniu este brodat cu semnul Sfintei Cruci si broderie florala. Vesmantul cuprinde setul complet: stihar, orar si manecute.

Citește mai departe...